Az imagine.hu weboldal böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket, és annak minden pontjával egyetért.


Az alábbi szerződés a sétára való jelentkezés véglegesítésekor létrejön a weboldalt üzemeltető Gonin Bt. (Eladó) valamint a jelentkezést végző látogató (Vevő) között.

Üzemeltetői adatok:

 • Cégnév: Gonin Bt.
 • Székhely: 1124 Budapest, Kiss János altábornagy utca 55.
 • Adószám: 21533691-2-43
 • Szerződés nyelve: magyar
 • Elérhetőség: info@imagine.hu
 • Telefon: +36-20-454-19-16

Szolgáltatás leírása

A weboldalon kulturális városnéző sétákra és előadásokra lehet jelentkezni. A programok Budapest különböző részein kerülnek megrendezésre, a honlapon feltűntetett időpontokban. A programokon előzetes vagy helyszíni regisztrációt követően vehetnék részt az érdeklődők.

A meghirdetett programok garantáltak, sem létszámhoz, sem más körülményhez nem kötöttek. A szolgáltatás meghiúsulásának esetét az Egyéb rendelkezések alatt tárgyaljuk.

A feltüntetett árak bruttó árak.

Regisztráció

A regisztráció a honlapon keresztül a “sétáink” menüpont alatt történik. A regisztrációt követően a Vevő egy visszaigazoló e-mailt és a részvételi díj kiegyenlítésére díjbekérőt kap – az általa megadott e-mail címre –, amely a regisztráció során megadott adatokat, a program időpontját valamint a legfontosabb tudnivalókat tartalmazza. Regisztrációja a díjbekérő kiegyenlítésével válik véglegessé.

A regisztráció menete a honlapon:

 1. Kattintson a sétáink menüpontra és válassza ki az Önnek tetsző programot, vagy a túranaptár almenüt.
 2. A megjelenő időpontok közül válassza ki az Önnek megfelelő dátumot, majd kattintson a mellette található “jelentkezés” gombra.
 3. A felugró ablakban adja meg személyes adatait.
 4. A regisztráció megerősítéséhez kattintson a jelentkezés gombra.

Amennyiben a regisztrációt követően 24 órán belül nem érkezik meg a visszaigazoló e-mail és díjbekérő az Ön által megadott e-mail címre, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az info@imagine.hu e-mail címen.

Részvételi díj, fizetési feltételek

A programok különböző díjszabásúak, melyeket minden esetben megtalálnak a program leírásában.

Az árak bruttó árak. A kedvezményes jegyet diákok, nyugdíjasok és pedagógusok vehetik igénybe a kedvezményre jogosító okmány helyszíni felmutatásával.

A részvételi díjat a program megkezdése előtt legkésőbb 24 órával az online díjbekérő alapján bankkártyával szükséges megfizetni.

Az ajándékutalvánnyal rendelkező, illetve bármilyen más módon előzetesen megváltott jeggyel (viszonteladóknál vásárolt jegyek, stb.) a jogosultak díjfizetés nélkül vehetnek részt az adott programon.

A részvételi díj megfizetésének hiányában Vásárló nem vehet részt a programon.

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány vásárlására a honlapon keresztül, az erre kialakított felületen vagy személyesen nyílik lehetőség.

Az ajándékutalványok megvásárlásával egyidejűleg Vevő elfogadja az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

Az ajándékutalvány kiállítása történhet névre szólóan, vagy “biankó” utalvány formájában. Az utalványok korlátlan ideig beválthatóak, lejárati idejük nincs. Az ajándékutalvány minden sétára érvényes és felhasználható, kivéve az adott séta leírásában megjelölt eseteknél.

Amennyiben egy ajándékutalványt az utalvány értékénél olcsóbb programon kívánják beváltani, úgy  pénzvisszafizetésre, jóváírásra Eladónak nincs módja.

Minden ajándékutalvány egyedi azonosítóval ellátott, amely azonosító nélkül az utalvány nem érvényes és nem használható fel.

Eladónak – különleges esetben – joga van érvényességi időt meghatározni egyes utalványok esetében.

Eladó garantálja, hogy minden utalvány felhasználására biztosít lehetőséget, ahhoz kellő számú programot szervez, de fenntartja a jogot az aktuális programkínálat megváltoztatására.

A megváltozott programkínálat nem jogosít az ajándékutalvány árának visszatérítésére.

Ez alól kivételt képez, amennyiben Eladó bármilyen okból felfüggeszti vagy befejezi tevékenységét.

Sétálójegy

Sétálójegy vásárlására viszonteladóinkon és partnereinken keresztü nyílik lehetőség. A sétálójegy megvásárlásával egyidejűleg Vevő elfogadja az Általános Szerződési Feltételekben foglaltakat.

A sétálójegyek korlátlan ideig beválthatóak, lejárati idejük nincs. A sétálójegy minden sétára érvényes és felhasználható. A sétálójegy saját értékén váltható be. Amennyiben a sétálójegyet egy, a vételi árnál drágább programra kívánják felhasználni, úgy az árkülönbözet megfizetésével erre lehetőség nyílik. Amennyiben egy sétálójegyet a jegy értékénél olcsóbb programon kívánják beváltani, úgy  pénzvisszafizetésre, jóváírásra Eladónak nincs módja.

Minden sétálójegy egyedi azonosítóval ellátott, amely azonosító nélkül az jegy nem érvényes és nem használható fel.

Eladónak – különleges esetben – joga van érvényességi időt meghatározni egyes sétálójegyek esetében.

Eladó garantálja, hogy minden sétálójegy felhasználására biztosít lehetőséget, ahhoz kellő számú programot szervez, de fenntartja a jogot az aktuális programkínálat megváltoztatására.

A megváltozott programkínálat nem jogosít a sétálójegy árának visszatérítésére.

Ez alól kivételt képez, amennyiben Eladó bármilyen okból felfüggeszti vagy befejezi tevékenységét.

Részvételi feltételek

A programokon mindenki a saját felelősségére vehet részt. 14 éven aluli gyermekek a programokon kizárólag szülői felügyelettel vehetnek részt.

A programokon a minimum és a maximum létszám változó lehet, de jellemzően 5 és 30 fő között vehetnek rajta részt a jelentkezők.

A programokon való részvétel szigorúan tilos alkohol vagy más tudatmódosító szer hatása alatti állapotban.

A programokat – a helyszínek adottságaira való tekintettel – nem ajánljuk mozgáskorlátozottaknak, időseknek, valamint azoknak akiknek bármilyen súlyos betegségben szenvednek (pl.: szív- vagy érrendszeri betegségek). Kérjük, hogy ilyen esetben a konkrét programról érdeklődjenek a megadott elérhetőségeink valamelyikén.

A programok során esetlegesen előforduló sérülésekért, balesetekért Eladó nem vállal felelősséget.

A programokra való jelentkezés – bármilyen formában is történik – a  részvételi feltételek elfogadását is jelenti egyben.

A programon való részvétel során a járványügyi szabályokat betartva:

- a szájmaszk használata erősen ajánlott, zárt helyen kötelező,

- csak egészséges résztvevők számára lehetséges.

Elállás joga

A jelentkezést követően a program megkezdése előtt 24 órával Vevőnek joga van elállni a programon való részvételtől, amit az info@imagine.hu címen, írásban tehet meg. Lemondás esetén a befizetett részvételi díj a befizetéstől számított fél éven belül egyszer ugyanazon séta egy másik időpontjára áthelyezhető. A részvételi díj megfizetésével Vevő véglegesíti részvételi szándékát, így Eladó sem köteles a részvételi díj visszafizetésre.

Adatkezelés

A regisztráció során megadott személyes adatokat Eladó harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adja ki, valamint a megadott adatokat – külön engedély nélkül – más célra nem használja fel.

A honlapon található írásbeli és képi tartalmak Eladó kizárólagos tulajdonát képezik így azok bármilyen felhasználása, másolása, sokszorosítása jogi következményeket vonhat maga után.

Egyéb rendelkezések

A programok során történő esetleges lopásokért, elveszett, megrongálódott tárgyakért, valamint személyi sérülésekért, balesetekért Eladó nem vállal felelősséget.

A séták során – alkalmanként – Eladó vagy megbízottja fényképeket, videofelvételeket készíthet, melyek későbbiekben saját céljára felhasználhat. A felvételeken szereplő személyek a sétára való jelentkezésükkel elfogadják ezt, további hozzájárulásukat Eladó nem köteles kikérni.

Vis maior esetekben (betegség, árvíz, földrengés, egyéb természeti katasztrófák, stb), amennyiben a szolgáltatás meghiúsul, az Eladót semmilyen felelősség nem terheli, további időpontokat hirdet meg, amelyekre Vevőknek újra szükséges jelentkezniük.

A fentiekben meg nem határozott kérdésekben a Ptk. vonatkozó jogszabályai az irányadóak.

Budapest, 2020.05.18.

Gonin Bt.
(képviselő: Káldi Emese)

Az ImagineBudapest törzsvásárlói program szabályzata

A Program hatálya: 2018.05.20-tól visszavonásig.

A Program üzemeltetője:

GONIN Oktatkó és Tanácsadó Bt

Székhely: 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 55.

Adószám: 21533691-2-43

Általános leírás

A törzsvásárlói program (továbbiakban: Program) olyan csoportos vevőjutalmazási rendszer, amelyben a résztvevők a jelen szabályzat szerint Törzsvásárlói Kártyához juthatnak.

A kártyabirtokosok az ImagineBudapest által szervezett programokon és üzleteiben, saját részükre történő vásárlások alkalmával a szabályzatban foglalt mértékű százalékos kedvezményt vehetnek igénybe, amennyiben felmutatják érvényes törzsvásárlói kártyájukat.

Mivel a Program a kártyabirtokosok részére egyoldalúan, ellenszolgáltatás nélkül nyújt kedvezményeket, a Program szabályait a Gonin Bt. (továbbiakban: ImagineBudapest), külön értesítés nélkül bármikor, egyoldalúan megváltoztathatja. A Program határozatlan időre jön létre, azt az ImagineBudapest azonnali hatállyal, bármikor befejezheti, amennyiben a Program helyébe új törzsvásárlói programot léptet. Ettől eltérő esetben hat hónapos értesítési idő mellett fejezheti be a Programot.

A kártyabirtokosok kijelentik, hogy a törzsvásárlói kártya használatával a mindenkori (aktuális) törzsvásárlói szabályzatban foglaltakat elfogadják.

Résztvevő elfogadja, hogy a Program Szabályzatának értelmezésére kizárólagosan ImagineBudapest jogosult, ezért minden ezzel kapcsolatos döntése végleges.

A Program jogosultjai

A Programban minden 18. életévét betöltött magyar és külföldi természetes személy részt vehet, amennyiben részt vett legalább öt az ImagineBudapest által szervezett városi sétán vagy programon (az ingyenesen látogatható programok és városi séták kivételével), majd a Programhoz tartozó Törzsvásárlói Kártyát (Továbbiakban: Kártya) igényel, illetve ezzel egyidőben magára nézve kötelezően elfogadja a Program Szabályzatát, valamint a kártyaigénylését ImagineBudapest jóváhagyja.

ImagineBudapest jogosult elfogadni vagy visszautasítani bármely igénylő Kártyaigénylését.

Törzsvásárlói kártyát a cég munkatársai nem igényelhetnek.

Minden Résztvevő visszavonásig jogosult a Programban részt venni. ImagineBudapest jogosult továbbá bárki Kártyáját visszavonni és a részvételét megszűntetni, kizárólagosan saját döntése alapján, amennyiben a Résztvevő visszaél a Kártyával, vagy a Program bármely részével, annak szabályait megszegi, vagy az ImagineBudapest jó hírét bármilyen módon sérti, magatartásával lejáratja, vagy neki kárt okoz.

A Programban való Részvétel megszűnése esetén a Kártyához kapcsolódóan igénybe vehető kedvezmény lehetőség is megszűnik.

A Kártya igénylése, pótlása

Minden természetes személy csak egy Kártyát igényelhet, amennyiben részt vett legalább öt az ImagineBudapest által szervezett városi sétán vagy programon (az ingyenesen látogatható programok és városi séták kivételével).

Minden Kártya az ImagineBudapest tulajdona.

A Kártya esetleges elvesztése, eltűnése vagy bármilyen okból történő megsemmisülése esetén, annak minden következménye Résztvevőt terheli. Résztvevő a Programmal közvetlenül vagy közvetve összefüggő esetekben ImagineBudapesttel szemben mindenfajta kártérítési igényéről előzetesen és kifejezetten lemond.

Érvényes Törzsvásárlói kártyával igénybevehető kedvezmények

Résztvevő érvényes Törzsvásárlói kártyájának bemutatása mellett minden ImagineBudapest által szervezett városi sétán vagy programon, illetve az általa értékesített termékek vásárlása esetén a séták és/vagy termékek fogyasztói árából 10% kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény kizárólag a Kártya tulajdonosát illeti, a vele együtt érkező családtagja, kísérője, ismerőse nem jogosult a kedvezmény igénybevételére, kizárólag, ha Ő is rendelkezik saját Kártyával.

A törzsvásárlók számára járó kedvezmény biztosításának feltétele, hogy Kártyát minden alkalommal hozza magával és kérésre mutassa fel. Ennek hiányában nem áll módunkban a fenti kedvezmények biztosítása.

Az érvényes Kártyával igénybevehető kedvezmények további kedvezményekkel összevonhatóak, kivéve, ha az adott időszakos vagy állandó akció szabályzatában másképp rendelkezünk.

A Törzsvásárlói Kártya kedvezményét az ötödik sétán való részvétel alkalmával tilos megadni. Ezt legkorábban a következő vásárlás/részvétel alkalmával veheti igénybe a vásárló/résztvevő.

Adatkezelés

A Programban résztvevők adatait ImagineBudapest az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott feltételek szerint, a jelen pontban meghatározott eltérésekkel, kiegészítésekkel kezeli.

A kártyaigényléskor a kártyabirtokos hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az ImagineBudapest, illetve alvállalkozói a Kártyával igénybevett kedvezményes tranzakcióira vonatkozóan feldolgozza, tárolja és a Program működése érdekében feldolgozza.

Az ImagineBudapest által megvalósított adatkezelés célja a Törzsvásárlói Program működtetése, a kártyák használatához kapcsolódó kedvezmények mértékével kapcsolatban esetlegesen felmerülő reklamációs ügyek rendezése. Az adatkezelés további célja a kártyabirtokosok vásárlási szokásainak kiértékelése a vásárlói igények tökéletesebb kiszolgálása érdekében, a kártyabirtokosok hatékonyabb tájékoztatása az ImagineBudapest újdonságairól illetve a kártyabirtokosok hűségének növelése.

A kártyaigénylő lap kitöltésével és elküldésével illetve aláírásával a kártyabirtokos hozzájárul, hogy személyes adataira, illete a kártyával igénybevett kedvezményes tranzakcióira vonatkozóan a fent leírt adatkezelést az ImagineBudapest végrehajtsa, illetve az adatok tárolásához és feldolgozásához alvállalkozót vegyen igénybe, A Törzsvásárlói Programban megadott adatok feldolgozásában az Adatkezelési Tájékoztatóban megjelölt partnerek végzik.

A kártyabirtokos jogosult az adatkezelési, adattovábbítási hozzájárulását írásos formában részlegesen vagy teljesen visszavonni. A visszavonó nyilatkozat egyúttal a Programban való részvétel megszüntetését is jelenti a kártyabirtokos részéről.

ImagineBudapest kijelenti, hogy a személyes adatokat a Programban részt nem vevő harmadik fél részére nem adja tovább, nem értékesíti, vagy adja használatba.

ImagineBudapest a kártyabirtokosok adatait kizárólag a Program működésének időtartama alatt tárolja. A kártyabirtokos adatait a kártyabirtokosnak a Programban való részvétele, illetve magának a programnak a megszűnése napjától számított legfeljebb 365 napon belül törli.

Az Adatkezelési Tájékoztató minden üzletünkben, illetve az ImagineBudapest honlapján (www.imaginebp.hu) is elérhető.

Felelősség

ImagineBudapest nem felel a törzsvásárlói kártyákkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint a Kártya ellopása, elvesztése, megsemmisülése, megsérülése következtében keletkezett károkért.

A kártyabirtokos a Programmal kapcsolatban felmerülő bármely panaszával, kérésével, kérdésével az ImagineBudapest Vevőszolgálatához fordulhat:

 • telefon: +36-20-454-19-16
 • írásban: ImagineBudapest – Gonin Bt. – 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 55.
 • e-mail-en: info@imaginebp.hu

A kártyabirtokos a programban való részvételét bármikor írásban megszüntetheti. A kártyabirtokos a Törzsvásárlói kártyát, a fenti megszüntetés ImagineBudapest részére való elküldését követő 30 napon belül köteles a ImagineBudapest részére visszaszolgáltatni. A kártya visszaadásáig igénybe nem vett kedvezmény igénybevételi lehetősége elveszik.

A program megszűnése napjáig igénybe nem vett kedvezmény véglegesen elvész.

Egyéb rendelkezések

A Törzsvásárlói kártyához kapcsolódó kedvezmény mértékét, a kedvezmény igénybevételének feltételeit ImagineBudapest előzetes értesítés nélkül, bármikor megváltoztathatja, amennyiben ezeket a feltételeket az üzletekben elhelyezett tájékoztató formájában kifüggeszti.

Az ImagineBudapest Vevőszolgálata a vásárlások alkalmával adható kedvezmény mértékével, valamint a kártyák érvényességével kapcsolatosan kártyánkénti adatnyilvántartást vezet. Ha a törzsvásárlói kártyán tárolt adat, illetve az adatnyilvántartásban szereplő adat eltérést mutat, mindenkor központi rendszerben szereplő adatnyilvántartásban található adatok a mérvadóak.

Budapest, 2018. május 20.

Káldi Emese

ügyvezető


Az ImagineBudapest ajándékutalvány felhasználási szabályzata

A Szabályzat hatálya: 2018.05.20-tól visszavonásig.

A Program üzemeltetője:

GONIN Oktató és Tanácsadó Bt

Székhely: 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 55.

Adószám: 21533691-2-43

FOGALMI MEGHATÁROZÁSOK

ajándékutalvány: a jelen szabályzatnak megfelelő módon előállított és a jelen szabályzat szerinti vásárlásra jogosító okirat.

kibocsátási érték: az az összeghatár, amilyen értékben a vásárló az ImagineBudapest által szervezett sétákon, programokon az ajándékutalvány felhasználásával szolgáltatást vehet igénybe.

felhasználási időszak: az az időszak, amíg az ajándékutalvány tulajdonosa az utalványt felhasználhatja

vásárló: az ajándékutalvány tulajdonosa

A SZABÁLYZAT CÉLJA

Jelen szabályzat célja, hogy meghatározza az ImagineBudapest által kibocsátott ajándékutalvány kibocsátásának és felhasználásának módját

A szabályzatot a kibocsátó jogosult bármikor egyoldalúan módosítani. A módosítás azonban csak attól kezdve hatályos, ha azt a kibocsátó a jelen szabályzatban megjelölt módon közzétette.

AZ AJÁNDÉKUTALVÁNY KÖTELEZŐ TARTALMI ELEMEI

 • az ajándékutalványra vonatkozó utalás
 • az utalvány sorszáma
 • az utalvány kiállításának dátuma
 • a kibocsátó adatai
 • létszám (hány főre érvényes az utalvány)

AZ AJÁNDÉKUTALVÁNY KIBOCSÁTÁSA

 • Az ajándékutalvány nyomdai úton előállított okirat.
 • Az ajándékutalványt a kibocsátó az általa meghatározott mennyiségben jogosult kiállítani változó kibocsátási értékben.
 • A kibocsátó a birtokában lévő ajándékutalványt jogosult bármikor megsemmisíteni.
 • Az ajándékutalvány nem minősül pénznek, illetve értékpapírnak.
 • Az ajándékutalvány hamisítása bűncselekménynek minősül.
 • Az ajándékutalvány felhasználási időszaka korlátlan. Kibocsátó mindaddig elfogadja az általa kibocsátott utalványokat, amíg az utalványokkal kapcsolatos tevékenységét végzi.
 • Az ajándékutalványok mintapéldányait a jelen szabályzat melléklete tartalmazza. A jelen szabályzat mellékletét képező mintapéldányoktól eltérő okirat nem minősül ajándékutalványnak.
 • Ajándékutalvány csak sérülésmentes lehet.
 • A sérült vagy hiányos ajándékutalványt utalványként nem lehet felhasználni.
 • Az ajándékutalvány ára nem térhet el az utalvány kibocsátási értékétől.
 • Az ajándékutalvány megvásárlásával, illetve bármilyen más módon történő megszerzésével (átruházás, ajándékozás, stb), vevő az ajándékutalvány kibocsátására vonatkozó, a mindenkori hatályos szabályzatot magára nézve kötelezően elfogadja.
 • Az ajándékutalvány elvesztése, megsemmisülése csereutalvány igénylésére, illetve a vételár megkövetelésére nem jogosít. (Kibocsátó egyedi esetekben ettől eltérően eljárhat.)
 • Kizárólag az az ajándékutalvány érvényes, amely a vásárlás során regisztrálásra került kibocsátó rendszerében és a felhasználás pillanatában érvényes.

AZ AJÁNDÉKUTALVÁNYOK HASZNÁLATA

Az ajándékutalvány megvásárlása

Az ajándékutalvány megvásárolható személyesen a kibocsátótól:

ImagineBudapest üzlet

1053 Budapest, Királyi Pál utca 18.

Nyitvatartás:

hétköznap:09:00-17:00

szombaton: 10:00-14:00

vagy online a kibocsátó weboldalán (imaginebp.hu)

Az ajándékutalványt bármely cselekvőképes természetes vagy jogi személy (vevő) megvásárolhatja.

Az ajándékutalvány felhasználása

 • Az ajándékutalvány bárkire szabadon átruházható, aki az ajándékutalvány megvásárlására jogosult lenne.
 • Az ajándékutalvány tulajdonosa jogosult a felhasználási időszakon belül az a kibocsátó által – az ajándékutalványhoz kapcsolódó – biztosított szolgáltatást igénybe venni.
 • Az ajándékutalvány tulajdonosának azt kell tekinteni, akinek az ajándékutalvány a birtokában van.
 • Kibocsátó nem jogosult vizsgálni az ajándékutalvány tulajdonjogát.
 • Az ajándékutalvány felhasználása azzal valósul meg, hogy az ajándékutalványt a vásárló kibocsátó munkatársának átadja, és az utalványra felkerülnek az érvényességet igazoló információk (aláírás, dátum)
 • A szolgáltatás igénybevételére egyebekben ugyanazok a szabályok vonatkoznak, mint a pénz felhasználásával történő szolgáltatás igénybevétele esetén
 • Az ajándékutalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű szolgáltatás igénybevétele esetén az érték és a kibocsátási érték közötti különbség készpénzben nem téríthető vissza a vásárlónak. Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható.

Az ajándékutalvány beváltása

 • Sérült vagy hiányos ajándékutalvány visszavásárlására a kibocsátó csak akkor köteles, ha a sérülés vagy a hiány nem akadályozza meg az ajándékutalvány felismerését és azonosítását.
 • A visszaváltott ajándékutalványt a kibocsátó megsemmisítheti, vagy ismét értékesítheti.

ADATKEZELÉS

Az Ajándékutalvány tulajdonosainak adatait ImagineBudapest az Adatkezelési Tájékoztatóban meghatározott feltételek szerint, a jelen pontban meghatározott eltérésekkel, kiegészítésekkel kezeli.

Az utalvány megvásárlásakor a megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy személyes adatait az ImagineBudapest, illetve alvállalkozói az ajándékutalvánnyal kapcsolatos tranzakcióira vonatkozóan feldolgozza, tárolja és az utalvány felhasználhatósága érdekében feldolgozza.

Az ImagineBudapest által megvalósított adatkezelés célja az Ajándékutalványok rendszerének működtetése, az utalványok használatával kapcsolatos, esetlegesen felmerülő reklamációs ügyek rendezése. Az adatkezelés további célja az ajándékutalvány vásárlók és tulajdonosok vásárlási szokásainak kiértékelése a vásárlói igények tökéletesebb kiszolgálása érdekében, az ajándékutalvány birtokosok hatékonyabb tájékoztatása az ImagineBudapest újdonságairól illetve az ajándékutalványosok hűségének növelése.

Az ajándékutalvány megrendelésével, a megrendelőlap kitöltésével és elküldésével illetve aláírásával a megrendelő hozzájárul, hogy személyes adataira, illete az utalvánnyal kapcsolatos, fent leírt adatkezelést az ImagineBudapest végrehajtsa, illetve az adatok tárolásához és feldolgozásához alvállalkozót vegyen igénybe, Az ajándékutalvány megvásárlása során megadott adatok feldolgozásában az Adatkezelési Tájékoztatóban megjelölt partnerek végzik.

Az ajándékutalvány megrendelője vagy tulajdonosa jogosult az adatkezelési, adattovábbítási hozzájárulását írásos formában részlegesen vagy teljesen visszavonni. A visszavonó nyilatkozat egyúttal az ajándékutalvány érvényességének elvesztését is magával vonja.

ImagineBudapest kijelenti, hogy a személyes adatokat a Programban részt nem vevő harmadik fél részére nem adja tovább, nem értékesíti, vagy adja használatba.

ImagineBudapest az ajándékutalvány megrendelők vagy tulajdonosok adatait kizárólag az utalványok felhasználásáig tárolja. A felhasználást követően az ajándékutalványokkal kapcsolatos személyes adatokat ImagineBudapest statisztikai céllal 5 évig megőrzi.

Az Adatkezelési Tájékoztató minden üzletünkben, illetve az ImagineBudapest honlapján (www.imaginebp.hu) is elérhető.

FELELŐSSÉG

ImagineBudapest nem felel az ajándékutalványokkal kapcsolatos visszaélésekért, valamint az utalvány ellopása, elvesztése, megsemmisülése, megsérülése következtében keletkezett károkért.

Az ajándékutalvány birtokosa az utalvánnyal kapcsolatban felmerülő bármely panaszával, kérésével, kérdésével az ImagineBudapest Vevőszolgálatához fordulhat:

 • telefon: +36-20-454-19-16
 • írásban: ImagineBudapest – Gonin Bt. – 1124 Budapest, Kiss János altb. u. 55.
 • e-mail-en: info@imaginebp.hu

Az ajándékutalvány tulajdonosa a programban való részvételét bármikor írásban megszüntetheti. Az ajándékutalvány tulajdonosa az utalványt, a fenti megszüntetés ImagineBudapest részére való elküldését követő 30 napon belül köteles a ImagineBudapest részére visszaszolgáltatni. Az utalvány visszaadásáig igénybe nem vett kedvezmény igénybevételi lehetősége elveszik.

A KÖZLEMÉNYEK KÖZZÉTÉTELE

A kibocsátó a jelen szabályzatot, annak módosítását valamint az ajándékutalványokkal összefüggő információkat a saját honlapján (www.imaginebp.hu) köteles közzétenni.

A program megszűnése napjáig igénybe nem vett kedvezmény véglegesen elvész.

Budapest, 2018. május 20.

Káldi Emese

ügyvezető