Céges csapatépítés Budapesten

Aki dolgozott már munkahelyen, az jól tudja: a főnökkel, a kollégákkal és a napi feladatokkal olykor igencsak nehéz megbirkózni. Az összezártság, a közös célok persze össze is hozzák a munkatársakat, de ugyanakkor kimerítőek lehetnek az együtt töltött órák.

A legtöbb cégnél ma már nem kérdés, hogy a feszültségek oldására, a napi rutinból való kiszakadásra, és nem utolsó sorban az együtt dolgozók csapatának összekovácsolására pénzt és alkalmat teremtenek a vállalat vezetői. A dilemma inkább csak az, hogy mihez kezdjen magával a csapatépítésre induló társaság? A kínálat elképesztően nagy, s hamar zavarba kerül az ember: indoor vagy outdoor, pihentető vagy fejlesztő, extrém vagy hagyományos program mellett tegye-e le a voksát…

De tulajdonképpen milyen is a jó csapatépítő program?

Olyan, ami egyszerre nyújt izgalmat és kikapcsolódást, ahol a résztvevők szinte észrevétlenül  válnak szorosabban együttműködő közösséggé, amin egyszerre érzi jól magát beosztott és főnök, ami nem tart a végtelenségig és ráadásul a költségei is vállalhatók.Az Imaginebp csapatépítő játékai éppen ilyenek. Rendhagyó városi sétáinkra építve fejlesztettük ki interaktív, fordulatos és szórakoztató, ugyanakkor ismereteket is átadó programjainkat, melyeket szeretettel ajánlunk figyelmükbe! Várjuk a külföldieket, a budapestieket és a vidékről érkezőket, a kis-, közép- és nagyvállalatok dolgozóit, a nagyobb csoportban vagy éppen pár fővel kikapcsolódni vágyókat, akik szívesen vesznek részt egy különleges városi kalandban, mely könnyedén összeköthető bármilyen kísérőprogrammal – a céges vacsorától kezdve a színházlátogatásig.


PROGRAMKÍNÁLATUNK

Vajon sikerül-e megmenteni a pestistől a városfal menti karantén őrét, Faber Jakabot és a rábízott lakókat? A csapatnak egyetlen órája van, hogy a megtalált időkapszulában visszaküldje a gyógyszert a betegségben szenvedőknek a múltba. Ahhoz azonban, hogy kiválaszthassák a megfelelő szert, sokféle feladatot kell teljesíteniük, amelyek mind az egykori Pest életének egy-egy szeletéhez kapcsolódnak. A Karantén csapata akkor lehet sikeres, ha mindenki dolgozik a közös célért. A játékot a 10-13 éves korosztálynak 10-30 fős csoportoknak ajánljuk – születésnapra, osztálykirándulás keretében, baráti társaságoknak, nyári táborozóknak.
 
A program hasonló a népszerű szabadulós szobák világához, de a fiatal korosztály igényeihez igazítva. A résztvevők tapasztalt animátoraink segítségével haladnak végig a feladatokon. A játékhoz kapcsolódóan lehetőség van a helyszínen születésnapi ünneplésre, tortafogyasztásra is.
 
Kiknek ajánljuk: 10-13 éves gyerekeknek

Program jellege: játékos, izgalmas, logikai feladatok

Program helyszíne: beltéri

Lehetséges létszám: 10-30 fő között

Program hossza: 1 óra

Kiegészítő programlehetőségek: születésnapi torta, városnézés

Vidám kincskeresés a belváros szívében, melynek során Pest legismertebb helyszínein a megszokottól eltérő dolgokat csinálunk. Legnépszerűbb csapatépítő programunkon ugyanis a várost egy nagy társasjáték-táblának tekintjük, ahol a játékosok feladata az, hogy minél ügyesebben menjenek végig a számukra kijelölt pályán. Hogyan lehet a városban pénz nélkül nagyfröccsöt venni, ki tud a legügyesebben receptet írni, sikerül-e megfejteni a nyelvi feladványt, összeáll-e a kirakós az egyik legszebb téren?

A játék végére mindez kiderül, ahogyan az is, hogy Budapest tele van érdekes történetekkel, ismeretlen sztorikkal, melyeket idegenvezetőink a játékba csempészve osztanak meg a résztvevőkkel. A kincskereső program külföldi és magyar csapatok számára is remek kikapcsolódás.

Kiknek ajánljuk:
 cégeknek, baráti társaságoknak, magyaroknak és külföldieknek egyaránt, 18 év fölött

Program jellege: városi játék, kincskeresés, városnézés

Program helyszíne: kültéri

Lehetséges létszám: 0-80 fő között

Program hossza: 3 óra

Kiegészítő programlehetőségek: pálinka/borkótolás, kávészünet, ebéd/vacsora, hajós városnézés

Izgalmas csapatépítő programunkban a hagyományos városnézés ötvöződik rendhagyó elemekkel, sőt, akár városszépítő aktivitással is. Csapataink - igény szerint - busszal vagy tömegközlekedéssel keresik fel a város legszebb helyszíneit: a Citadellát, a Hősök terét, a Dunapartot vagy a Budai Várat, ahol az elhangzó ismeretekhez kapcsolódóan játékos feladatok várják őket.

Melyik csapat tudja megépíteni a leghosszabb hidat a rendelkezésre álló eszközökből? Ki tudja a legtöbb könyvet és szerzőjét összepárosítani? Melyik csapat találja meg leghamarabb az eldugott betűket a téren? Ilyen, és ehhez hasonló feladatok színesítik a programot, melyhez akár közös városszépítés is kapcsolható. Köztéri padok lefestése, virágültetés vagy graffiti eltávolítás? A rengeteg városélmény után a résztvevők garantáltan jobban kötődnek majd a fővároshoz, s végül maguk is úgy érzik majd: ez tényleg a MI Budapestünk!

Kiknek ajánljuk:
 cégeknek, baráti társaságoknak, magyaroknak és külföldieknek egyaránt, 18 év fölött

Program jellege: városi játék, kincskeresés, városnézés

Program helyszíne: kültéri

Lehetséges létszám: 0-300 fő között

Program hossza: 5-8 óra

Kiegészítő programlehetőségek: kávé/ebédszünet, pálinkakóstolás, CSR, hajós városnézés

Az ImagineBudapest vezetett városi sétái egyszerre kínálják egy intenzív kirándulás, egy színvonalas kulturális program és egy izgalmas utazás előnyeit. A másfél-három órás séták olyan csapatépítő programok, melyek során a résztvevők közösen, ám mégis elég szabadon fedezhetik fel a város új dimenzióit. Sztenderd sétáinkat 2008 óta szervezzük nagy sikerrel Budapest belső kerületeiben azzal a céllal, hogy az érdeklődők és a város közötti kötődést szorosabbra fűzzük. Legyen szó egy eldugott belső kert felfedezéséről, egy múlt századi bűnügyi sztori felfejtéséről vagy éppen a legújabb kézműves pékségek titkairól, a séták helyszínei és témafelvetései hozzáadnak az ismert Budapest-képhez.

Választható sétáinkat igény szerint szívesen bővítjük játékos elemekkel, de akár személyessé is tesszük őket a beépített információk segítségével.

Kiknek ajánljuk:
 cégeknek, baráti társaságoknak, magyaroknak és külföldieknek egyaránt, 14 év fölött

Program jellege: izgalmas, érdekes, tematikus városnézés

Program helyszíne: kültéri

Lehetséges létszám: 0-300 fő között

Program hossza: 2-3 óra

Kiegészítő programlehetőségek:  játékos feladatok, kincskeresés, kávé/ebédszünet, pálinkakóstolás, minikoncert

AJÁNLATKÉRÉS

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

kérjük ide írja különleges kéréseit, igényeit a programmal kapcsolatban.

Kérjük jelölje be, hogy mely programok iránt érdeklődik

ImagineBudapest céges hírlevél feliratkozás

(A lenti form kitöltésével feliratkozhat kifejezetten cégeknek szóló, negyedévi rendszerességgel küldött hírlevelünkre)