Hell贸 Ny谩r, Viszl谩t megszok谩s!


Hell贸 Ny谩r!1Engedj茅tek meg, hogy egy eg茅szen 煤j megk枚zel铆t茅sb艖l mutassuk be Nektek az idei nyarat! Hallottatok m谩r a tematikus v谩rosi s茅t谩kr贸l? Ez az izgalmas m疟faj azoknak sz贸l, akik szeretik 谩tl茅pni a hat谩rokat, 茅s felfedezni a k枚rnyezet眉ket egy eg茅szen 煤j n茅z艖pontb贸l. V谩rosi s茅t谩ink alatt j贸l ismert utc谩kat, sz疟k 谩tj谩r贸kat, rejtett udvarokat j谩runk be, mik枚zben elfeledett t枚rt茅neteket 茅s szem茅lyeket h铆vunk 煤tit谩rsul.

Hogy mi k枚ze ennek a ny谩rhoz? Id茅n m谩jus 15-t艖l augusztus 20-ig b谩rmely k茅t s茅t谩nk ut谩n a Hell贸 Ny谩r! jelig茅vel a harmadik s茅t谩nkra m谩r bar谩tk茅nt v谩runk, 茅s d铆jtalanul vehetsz r茅szt a s茅t谩n! Ami pedig m茅g enn茅l is jobb, hogy led枚nt枚tt眉k a falakat a v谩rosok k枚z枚tt, 铆gy nem sz谩m铆t, hogy Budapest, Veszpr茅m, Debrecen vagy P茅cs rejtett sz茅ps茅geire vagy k铆v谩ncsi, b谩rmelyik v谩rosban bev谩lthatod a kedvezm茅nyt!

Harmadik s茅t谩dra val贸 jelentkez茅sedhez 铆rd a Hell贸 Ny谩r! jelig茅t, illetve a s茅t谩ra hozd magaddal el艖z艖 k茅t s茅t谩dr贸l a s茅t谩l贸jegyet vagy a nyugt谩t, amit vezet艖nk adott. Fontos, hogy mind a kett艖 al谩 legyen 铆rva vezet艖nk 谩ltal!

Sajnos a budapesti aj谩nd茅kutalv谩nyokat nem tudjuk a kedvezm茅nyhez sz谩m铆tani.