104067405_10159773208469097_2263607396275757642_n

Parti Regire mondhatjuk, hogy az 枚r枚kmozg贸 t铆pus – leg煤jabb 茅s izgalmas kezdem茅nyez茅s茅ben a bakancslist谩s k眉l枚nlegess茅geket kutatja az orsz谩gban.聽脡s aki a m煤lt-jelen-j枚v艖 titkait kutatja maga k枚r眉l, tudjuk, hogy mindig csod谩kat lel

- Hogy vagy?聽 :)
Nagyon j贸l 茅s boldogan, k枚sz枚n枚m! M谩rciusban megsz眉letett Benedek, a kisfi煤nk. Minden id艖met vele t枚lt枚m 茅s h谩l谩s vagyok, mert聽nagyon j贸kedv疟, kiegyens煤lyozott baba. Igyekeztem a pozit铆v odal谩t n茅zni a bez谩rk贸z谩snak, ami azt eredm茅nyezte, hogy elind铆tottam a Bakancslista Magyarorsz谩g Facebook csoportot. A c茅lja pedig nem m谩s, mint a hazai turisztikai szolg谩ltat贸k t谩mogat谩sa, belf枚ldi turizmus n茅pszer疟s铆t茅se a kev茅sb茅 ismert, ugyanakkor egyedi helysz铆nek bemutat谩s谩val.

- Mi a legfontosabb dolog amit megtanult谩l az elm煤lt k茅t h贸napban?
Azt, hogy mennyire fontos odafigyelni egym谩sra, k枚rnyezet眉kre.

- Mit k铆v谩nsz a budapestieknek a ny谩rra?
Fontos tov谩bbra is a fegyelmezetts茅g, n茅zzenek egy kicsit m谩s szemmel a v谩rosra, fedezzenek fel nem t煤lzs煤folt, rejtett l谩tnival贸kat Budapesten… p茅ld谩ul az @imagine_budapest csapat谩val!聽 :)

- Ha azt mondom M煤zeumkert, te azt mondod:
Hmmm, most sz铆vesen olvasn谩m a meg煤jult M煤zeumkertben Ljudmila Ulickaja A l茅lek test茅r艖l c铆m疟 novell谩sk枚tet茅t az egyik padon 眉cs枚r枚gve.

- Ha azt mondom Kopaszi-g谩t, te azt mondod:
Vas谩rnapi eb茅d a csal谩ddal, karny煤jt谩snyira a Dun谩t贸l, majd egy nagy s茅ta a g谩ton. A hab a tort谩n pedig, hogy tavaly 贸ta m谩r haj贸val is el lehet oda jutni. Abban az esetben, ha bar谩tokkal tervezn茅m ugyanezt a programot, ink谩bb a N茅pszigetet v谩lasztan谩m a maga 艖szinte 茅s nem t煤lspil谩zott vend茅gl谩t贸 egys茅geivel.

Sz贸lj hozz谩

Az email c铆med nem jelenik meg az oldalon. A *-al jel枚lt mez艖k kit枚lt茅se k枚telez艖. *

Current day month ye@r *