R茅szletek az utakhoz, utak a r茅szletekhez
V谩rosi rejtv茅nyf眉zet 枚t 煤tvonallal Budapesten

A v谩ros tele van titokkal 鈥 ez茅rt j枚tt l茅tre az ImagineBudapest sok-sok 茅vvel ezel艖tt.
Rendeld meg itt!

Sz贸ra akartuk b铆rni az ismert utc谩kat, be akartunk lesni eldugott helyekre, fel akartuk fedezni a rejt艖zk枚d艖 sz茅ps茅geket, ki akartuk kutatni az elfelejtett t枚rt茅neteket. Az az贸ta eltelt t枚bb mint t铆z 茅v alatt kider眉lt: nem csak mi vagyunk k铆v谩ncsiak. Tematikus v谩rosi s茅t谩inkon 茅vente sok ezer ember csod谩lkozik r谩 鈥 vel眉nk egy眉tt 鈥 minderre. Mindig nagy 枚r枚mmel mes茅l眉nk, hiszen igazi boldogs谩g l谩tni, ahogy s茅t谩l贸t谩rsaink egyre jobban szeretnek bele saj谩t v谩rosukba, vagy ide 茅rkez艖k茅nt olyan kincseket fedeznek fel, amelyek miatt azt谩n visszat茅rnek.

Most arra gondoltunk, hogy a r谩tal谩l谩s semmihez sem foghat贸 茅lm茅ny茅t 谩tadjuk Nektek is!

脰t k眉l枚nb枚z艖 煤tvonalat tartalmaz贸 kincskeres艖 f眉zet眉nkkel az a c茅lunk, hogy j谩t茅kosan, sz贸rakozva fedezhess茅tek fel Budapest n茅h谩ny szeglet茅t 鈥 olyanokat, melyeken naponta kereszt眉lmentek, vagy 茅ppen azokat, ahol m茅g sosem j谩rtatok. P谩rban, csapatban, egyed眉l vagy a csal谩ddal is 煤tnak indulhattok, a l茅nyeg, hogy adj谩tok 谩t magatokat a v谩ros 茅s az izgalmas kincskeres茅s hangulat谩nak!

R谩ad谩sk茅nt partner眉nk, a BKV Zrt. meglepet茅s茅t is megkaphatj谩tok! Ha j贸 helyen mutatj谩tok fel a n谩latok l茅v艖 rejtv茅nyf眉zetet聽 鈥 a k眉l枚nleges k枚zleked茅si 茅lm茅nyen t煤l 鈥, apr贸 aj谩nd茅k lesz a jutalmatok!

Az 煤tvonalak teljes铆t茅s茅hez logik谩ra, megfigyel茅sre, kitart谩sra, asszoci谩ci贸ra 茅s kreativit谩sra, na meg egy tollra lesz sz眉ks茅getek.

Javasoljuk, hogy vil谩gosban induljatok 煤tnak, 茅s ne kapkodjatok 鈥 茅lvezz茅tek a helysz铆nt, n茅zzetek k枚r眉l, vesszetek bele a r茅szletekbe, adjatok id艖t magatoknak a feladatok megold谩s谩ra!

N茅zd m谩s szemmel a vil谩got!