Ildi

L谩szl贸 Ildik贸 k眉l枚nleges ImagineBudapest csapattag: egyszerre dolgozik terepen s茅tavezet艖k茅nt 茅s az irod谩ban. Nem is gondoln谩nk s茅t谩l贸k茅nt, hogy mennyi sz谩lat mozgat 艖 a k枚zponti b谩zisunkb贸l, a Kir谩lyi P谩l utca 18-b贸l. 脡s mindemellett keni-v谩gja az 脡des 茅let s茅ta 鈥灻秙szetev艖it鈥, mert azt meg s茅tavezet艖k茅nt ismeri.

T茅rj眉nk vissza a kezdetekhez, hogyan tal谩lkozt谩l el艖sz枚r a c茅ggel?
Magam is s茅t谩l贸 voltam, azt hiszem, a Titkos kerteken vettem r茅szt 茅s egy szecesszi贸s s茅t谩n is. A s茅t谩l谩s programot az茅rt v谩lasztottam, mert 茅n is ben茅ztem mindenf茅le kis rejtett helyre. Ha belegondolunk, az ImagineBudapest is ugyanezt csin谩lja szervezett form谩ban, amit 茅n csak hobbib贸l. L谩ttam, hogy b艖v眉l a c茅g, 茅s r谩juk 铆rtam, hogy nagyon szeretem, amit a c茅g k茅pvisel, 茅s hogy esetleg bej枚hetn茅k-e egy interj煤ra. Beh铆vtak, 茅s az贸ta itt dolgozom.

Mivel foglalkozol az ImagineBudapestn茅l?
A magyar s茅t谩knak vagyok a projektvezet艖je. Feladatom a s茅t谩k fejleszt茅se, 茅n szervezem meg, hogy minden h茅tv茅g茅n elinduljanak. Az 煤j s茅t谩kr贸l val贸 枚tletel茅sben is r茅szt veszek. A s茅t谩ra jelentkez茅seket kezelem, int茅zem a s茅takell茅keket, kapcsolatot tartok a vezet艖kkel. Ki茅rt茅kelem a s茅t谩l贸k k茅rd艖铆veit. El茅g sokr茅t疟 a munk谩m.

Nagyon sokszor k茅rdezik t艖lem a s茅t谩l贸k, hogyan k茅sz铆t眉nk 煤j s茅t谩t, honnan j枚n az 枚tlet 茅s azt谩n hogyan 谩llunk neki?
Mindig megy az 枚tletel茅s az 煤j s茅t谩kr贸l. H谩romfajta 煤tja van: egyik a bel眉lr艖l szervez艖d茅s, amikor benn眉nk k枚rvonalaz贸dik egy 枚tlet. Ilyen volt a Sercli s茅t谩nk. Akkor kezd艖d枚tt a k茅zm疟ves p茅ks茅gek 煤jb贸li fellend眉l茅se. Mi magunk is rajong贸i voltunk a finom croissant-oknak. Esz眉nkbe jutott, hogy mi茅rt ne lehetne egy olyan gasztros茅ta, ami malom- 茅s p茅kipari t茅m谩j煤.
A m谩sik form谩ja, amikor megk茅rdezz眉k a s茅t谩l贸kat, hogy mi 茅rdekeln茅 艖ket. Egy t枚r枚kkorr贸l sz贸l贸 el艖ad谩sunkon nagyon sokat jelezt茅k, hogy 茅rdekeln茅 艖ket ez a t茅ma. Kov谩cs Gerg艖t, a Legenda 茅s val贸s谩g s茅t谩nk vezet艖j茅t, aj谩nl谩s 煤tj谩n tal谩ltuk meg.
A harmadik pedig amikor jelentkeznek hozz谩nk egy t茅m谩val. Szefcsik Zsolt a Gell茅rthegyi s茅t谩ja egy j贸 p茅lda erre. V谩s谩rl贸nk volt, nagyon szereti a Gell茅rt-hegyet, ott is 茅l, 艖 maga felaj谩nlotta, hogy megcsin谩ln谩 ezt a s茅t谩t.

Van kedvenc felfedez茅sed, ami Neked szem茅lyesen a v谩roshoz vagy a munk谩dhoz k枚t艖dik?
A Hung谩ria G艖zmalomn谩l kutattuk a malom s茅t谩t, 茅s n茅zegett眉k a r茅gi fa gerend谩kat, ott mindenf茅le feliratot tal谩ltunk rajtuk. Pr贸b谩ltuk kital谩lni, hogy vajon ez egy pecs茅tpr贸ba lehet egy liszteszs谩kr贸l? Nagyon le铆r谩st err艖l nem tal谩ltunk. 脡szrevett眉k, hogy a c枚l枚p t枚redez茅seiben van valami鈥 Elkezdt眉k kit煤rni, hogy mi lehet. Kinyert眉nk egy korabeli lisztjegyet! Micsoda izgalom! Egy 眉zenet a m煤ltb贸l.

Mindenkinek felteszem ezt a k茅rd茅st: ha Budapestet egy sz贸val kellene jellemezned, mi lenne az?
Felfedez茅sre v谩r贸鈥;)

Sz贸lj hozz谩

Az email c铆med nem jelenik meg az oldalon. A *-al jel枚lt mez艖k kit枚lt茅se k枚telez艖. *

Current day month ye@r *