A szervez茅s sor谩n az ImagineBudapest (sz茅khely: 1053, Budapest, Kir谩lyi P谩l u. 18.), mint Szervez艖 k枚zrem疟k枚dik a Nyerem茅nyj谩t茅k lebonyol铆t谩s谩ban.

J脕T脡KSZAB脕LYZAT

I. R茅szv茅teli felt茅telek

A Nyerem茅nyj谩t茅kban azok vehetnek r茅szt, akik 茅rv茅nyes regisztr谩ci贸val rendelkeznek a https://facebook.com/weboldalon, valamint a Nyerem茅nyj谩t茅k id艖tartama alatt kommentelnek a jelen Szab谩lyzatban meghat谩rozottak szerint (tov谩bbiakban: Felhaszn谩l贸).

Amennyiben a Felhaszn谩l贸 korl谩tozott cselekv艖k茅pess茅g疟 vagy cselekv艖k茅ptelen, 煤gy az Alkalmaz谩st haszn谩lni, valamint a Nyerem茅nyj谩t茅kban r茅szt venni csak t枚rv茅nyes k茅pvisel艖je hozz谩j谩rul谩s谩val jogosult.

Ha olyan Felhaszn谩l贸 regisztr谩l, aki a Facebook felhaszn谩l贸i felt茅teleit megszegve vagy megker眉lve regisztr谩lt a Facebookon, automatikusan kiz谩r谩sra ker眉l. A J谩t茅kban nem vesznek r茅szt azok a szem茅lyek, akik a regisztr谩ci贸 sor谩n az adataikat hib谩san, hi谩nyosan, vagy nem adt谩k meg.

A Nyerem茅nyj谩t茅kb贸l ki vannak z谩rva a Szervez艖k alkalmazottai, valamint ezen szem茅lyek Ptk. 8:1. 搂 (1) bekezd茅s 2. pontj谩ban meghat谩rozott hozz谩tartoz贸i.

A Nyerem茅nyj谩t茅kban val贸 r茅szv茅tel a jelen Szab谩lyzat automatikus elfogad谩s谩t jelenti.

II. Hat谩rid艖k

A Felhaszn谩l贸 felel艖ss茅ge, hogy a Nyerem茅nyj谩t茅k Facebook oldal谩t, valamint be茅rkez艖 Facebook 眉zeneteket 茅s az eredm茅nyhirdet茅ssel kapcsolatos 茅rtes铆t茅st kell艖 id艖ben figyelemmel k铆s茅rje.

A Szervez艖k nem v谩llalnak felel艖ss茅get a Felhaszn谩l贸 mulaszt谩s谩b贸l ered艖 k枚vetkezm茅nyek茅rt, 铆gy k眉l枚n枚sen nem biztos铆tanak meghosszabb铆tott hat谩rid艖t a Felhaszn谩l贸k r茅sz茅re.

III. Nyerem茅nyj谩t茅k id艖tartama

A Nyerem茅nyj谩t茅k akt铆van 2020. november 17. 24:00 贸r谩ig tart.

IV. A Nyerem茅nyj谩t茅k menete

A Felhaszn谩l贸 feladata, hogy a j谩t茅k id艖tartama alatt aj谩nd茅kutalv谩nyt rendeljen az ImagineBudapest k铆n谩lat谩b贸l. A 2020. november 17-茅n utalv谩nyt rendel艖k sorsol谩son vesznek r茅szt, aminek sor谩n h谩rom darab n茅gy szeletes tort谩t nyerhetnek a Gerbeaud Caf茅 k铆n谩lat谩b贸l Budapest sz眉let茅snapja alkalm谩b贸l. A nyertesek a tort谩k h谩zhozsz谩ll铆t谩sa ut谩n fot贸t posztolnak az ImagineBudapest oldal谩ra, a k枚vetkez艖 hashtagekkel: #bszbp147 #imaginebudapest #gerbeaudcaf茅.

A sorsol谩st a Szervez艖 v茅letlenszer疟en v茅gzi.

A Nyerem茅nyj谩t茅kban nem regisztr谩lhat贸 az eredeti Felhaszn谩l贸 helyett vagy nev茅ben m谩s szem茅ly.

Az internetes oldal megnyit谩sa adatforgalommal j谩rhat, amelynek esetleges k枚lts茅ge a Felhaszn谩l贸t terheli 茅s a k枚lts茅g m茅rt茅ke f眉gghet a Felhaszn谩l贸 internetszolg谩ltat贸j谩t贸l, a szolg谩ltat谩s d铆jcsomagj谩t贸l 茅s annak konstrukci贸j谩t贸l.

V. Nyerem茅nyek

A Nyerem茅nyj谩t茅k nyerem茅nyei a j谩t茅kid艖 ut谩n, 2020. november 18-谩n ker眉lnek kisorsol谩sra. A Nyerem茅nyj谩t茅k v茅g茅n a Szervez艖k Facebookon felveszik a kapcsolatot a nyertesekkel az adataik egyeztet茅se c茅lj谩b贸l.

A j谩t茅kban az al谩bbi nyerem茅nyeket sorsoljuk ki:

- 3 darab n茅gyszeletes torta a Gerbeaud Caf茅 k铆n谩lat谩b贸l.

A nyerem茅nyek megv谩ltoztat谩s谩nak jog谩t a Szervez艖k fenntartj谩k.

VI. A nyerem茅ny 谩tv茅tele

A nyertes Felhaszn谩l贸kat a Szervez艖k a j谩t茅k v茅g茅n teszik k枚zz茅 茅s ezt k枚vet艖en 茅rtes铆tik 艖ket a tov谩bbi teend艖kr艖l.

Amennyiben a nyertes Felhaszn谩l贸 a nyerem茅nyr艖l val贸 茅rtes铆t茅s ut谩n legal谩bb 2020. november 20-ig nem veszi fel a kapcsolatot a Szervez艖kkel, a nyertes Felhaszn谩l贸 elveszti jog谩t a nyerem茅ny 谩tv茅tel茅re. Az a nyertes Felhaszn谩l贸, aki a lev茅lben le铆rtak szerint, a fenti hat谩rid艖ben nem veszi fel a kapcsolatot a Szervez艖kkel, jelen Szab谩lyzat elfogad谩s谩val kifejezetten 茅s visszavonhatatlanul, 铆r谩sban lemond az ezzel 枚sszef眉gg艖 b谩rmilyen k谩rt茅r铆t茅si, megt茅r铆t茅si, illetve egy茅b ig茅ny茅r艖l.

Amennyiben a nyertes Felhaszn谩l贸 cselekv艖k茅pess茅g茅ben korl谩tozott vagy cselekv艖k茅ptelen, 煤gy a nyerem茅nnyel kapcsolatos 茅rdemi 眉gyint茅z茅sre, valamint a nyerem茅ny 谩tv茅tel茅re csak t枚rv茅nyes k茅pvisel艖j茅vel egy眉tt jogosult.

VII. Felhaszn谩l贸 kiz谩r谩sa a j谩t茅kb贸l

A Szervez艖k jogosultak saj谩t bel谩t谩suk szerint k眉l枚n 茅rtes铆t茅s, j贸v谩t茅tel, k谩rt茅r铆t茅s 茅s indokol谩s n茅lk眉l kiz谩rni azt a Felhaszn谩l贸t, illetve Felhaszn谩l贸i regisztr谩ci贸t a Nyerem茅nyj谩t茅kb贸l:

- aki nem, illetve nem lett volna jogosult r茅szt venni a Nyerem茅nyj谩t茅kban, 铆gy k眉l枚n枚sen, ha regisztr谩ci贸ja nem felel meg a jelen Szab谩lyzatban foglalt k枚vetelm茅nyeknek, vagy egy茅bk茅nt jogszab谩lyt s茅rt;

- aki a Szervez艖k alkalmazottja, valamint ezen szem茅lyek Ptk. 8:1. 搂 (1) bek. 2. pontj谩ban meghat谩rozott hozz谩tartoz贸ja;

- aki b谩rmilyen m贸don megs茅rti a jelen Szab谩lyzat rendelkez茅seit, vagy a Nyerem茅nyj谩t茅kkal 枚sszef眉gg茅sben egy茅bk茅nt jogszab谩lyt, m谩s jog谩t, 茅s/vagy jogos 茅rdek茅t s茅rti, illetve erre n茅zve alapos gyan煤 mer眉l fel;

- aki a megadott hat谩rid艖n bel眉l nem veszi fel a kapcsolatot a Szervez艖kkel;

- aki val贸tlan, vagy hib谩s szem茅lyes adatokat k眉ld meg a Szervez艖k r茅sz茅re, vagy sz谩nd茅ka egy茅b m贸don arra ir谩nyul, hogy a Nyerem茅nyj谩t茅kban val贸tlan, vagy a val贸s Felhaszn谩l贸t贸l elt茅r艖 m谩s szem茅lyt jogos铆tson nyerem茅nyre vagy az eredeti Felhaszn谩l贸t贸l elt茅r艖 m谩s szem茅lyt regisztr谩ljanak Felhaszn谩l贸k茅nt; valamint

- akit, illetve amelyet a Szervez艖k egy茅b okb贸l j贸nak l谩tnak t枚r枚lni, 铆gy k眉l枚n枚sen akkor, ha a Felhaszn谩l贸 a Facebookon nem lett volna jogosult regisztr谩lni, vagy kommentjeivel vagy nyilatkozataival s茅rti a Szervez艖k jogos gazdas谩gi 茅rdekeit.

- aki m谩s szerz艖i jogait megs茅rtve p谩ly谩zott a Nyerem茅nyj谩t茅kba, illetve akivel kapcsolatban alapos gyan煤 mer眉l fel, hogy m谩s szerz艖i jogait megs茅rtve p谩ly谩zott a Nyerem茅nyj谩t茅kba;

A Szab谩lyzat megszeg茅s茅vel, illetve a kiz谩r谩sra okot ad贸 t茅nnyel, k枚r眉lm茅nnyel, illetve inform谩ci贸val kapcsolatos gyan煤 eset茅n a Szervez艖k a lehet艖s茅geikhez k茅pest, 茅sszer疟 茅s ar谩nyos m茅rt茅k疟 vizsg谩latot folytatnak le, 茅s a vizsg谩lat sor谩n tudom谩sukra jutott inform谩ci贸k alapj谩n hozz谩k meg d枚nt茅s眉ket. A vizsg谩lat lez谩rta ut谩n 茅rkezett 茅szrev茅teleket, inform谩ci贸kat a szervez艖knek nem 谩ll m贸djukban figyelembe venni.

VIII. A Szervez艖k felel艖ss茅ge

A szolg谩ltat谩s ingyeness茅g茅b艖l ad贸d贸an a Szervez艖k nem szavatolj谩k a Nyerem茅nyj谩t茅k sz眉netmentess茅g茅t, nem tehet艖ek felel艖ss茅 tov谩bb谩 a Nyerem茅nyj谩t茅k felf眉ggeszt茅s茅茅rt vagy megsz眉ntet茅s茅茅rt. A Szervez艖k a Nyerem茅nyj谩t茅k, valamint a Nyerem茅nyj谩t茅k oldal谩nak 茅s alkalmaz谩s谩nak m疟k枚d茅se sor谩n el艖谩ll贸 esetleges zavarok, m疟k枚d茅si probl茅m谩k elh谩r铆t谩s谩ra t枚rekednek, azok茅rt azonban felel艖ss茅 nem tehet艖ek. A Szervez艖k kiz谩rnak mindenf茅le k谩rt茅r铆t茅si, k谩rtalan铆t谩si ig茅nyt a Nyerem茅nyj谩t茅kban val贸 r茅szv茅tel sor谩n, a Nyerem茅nyj谩t茅k esetleges hib谩ib贸l, hi谩nyoss谩gaib贸l, hib谩s m疟k枚d茅s茅b艖l, a Nyerem茅nyj谩t茅k sor谩n bek枚vetkezett k茅s茅sekb艖l ered艖 vagy ahhoz kapcsol贸d贸 k枚lts茅gek茅rt, k谩rok茅rt, vesztes茅gek茅rt.

ADATV脡DELMI T脕J脡KOZTAT脫

X. Adatv茅delmi nyilatkozat

Az inform谩ci贸s 枚nrendelkez茅si jogr贸l 茅s az inform谩ci贸szabads谩gr贸l sz贸l贸 2011. 茅vi CXII. t枚rv茅ny (tov谩bbiakban: Infotv.) 20. 搂-a szerint t谩j茅koztatjuk a Felhaszn谩l贸t, hogy az alkalmaz谩sban, tov谩bb谩 a Nyerem茅nyj谩t茅kban val贸 r茅szv茅telhez a Szervez艖k 谩ltal k茅rt adatainak szolg谩ltat谩sa 枚nk茅ntes, a Felhaszn谩l贸 hozz谩j谩rul谩s谩n alapul.

A Nyerem茅nyj谩t茅k sor谩n a Szervez艖k a jogszab谩ly 茅s a Felhaszn谩l贸 hozz谩j谩rul谩sa, az Infotv. 5. 搂 (1) bekezd茅s a) pontja, alapj谩n kezelik a Felhaszn谩l贸 谩ltal megadott al谩bbi szem茅lyes adatokat a Nyerem茅nyj谩t茅k lebonyol铆t谩sa 茅s az esetleges nyerem茅ny(ek) 谩tad谩sa 茅rdek茅ben:

- n茅v,

- e-mail c铆m,

- telefonsz谩m,

- lakc铆m,

- Facebook ID

Az adatokat kiz谩r贸lag a Szervez艖knek a Nyerem茅nyj谩t茅k lebonyol铆t谩s谩茅rt felel艖s munkat谩rsai ismerhetik meg. Az adatkezel茅s id艖tartama az adatok megad谩s谩t贸l a hozz谩j谩rul谩s visszavon谩s谩ig tart.

T谩j茅koztatjuk, hogy a Felhaszn谩l贸 t谩j茅koztat谩st k茅rhet szem茅lyes adatai kezel茅s茅r艖l, valamint k茅rheti szem茅lyes adatainak helyesb铆t茅s茅t, t枚rl茅s茅t, z谩rol谩s谩t, illetve adatainak a megjel枚lt c茅lra vagy annak egy r茅sz茅re t枚rt茅n艖 kezel茅s茅nek megsz眉ntet茅s茅t. T谩j茅koztatjuk tov谩bb谩, hogy a tov谩bbi egy眉ttm疟k枚d茅st b谩rmikor, indokol谩s n茅lk眉l megtagadhatja. Az adatkezel茅ssel kapcsolatban a Felhaszn谩l贸t megilletik az Infotv-ben biztos铆tott jogorvoslati lehet艖s茅gek, nevezetesen az Infotv. 21. 搂-ban meghat谩rozott tiltakoz谩si, illetve 22. 搂-ban meghat谩rozottak szerint b铆r贸s谩g el艖tt 茅rv茅nyes铆theti jogait 茅s a jogszab谩lyok szerint 艖t esetlegesen megillet艖 k谩rt茅r铆t茅st 茅s s茅relemd铆jat.

Sz贸lj hozz谩

Az email c铆med nem jelenik meg az oldalon. A *-al jel枚lt mez艖k kit枚lt茅se k枚telez艖. *

Current day month ye@r *