97969704_10159664401649097_7595719022402863104_n

Ma Bartha Dorka, a聽We Love Budapest聽煤js谩g铆r贸ja v谩laszolt nek眉nk, aki k茅ts茅gk铆v眉l ugyanannyira rajong ez茅rt a csod谩latos v谩ros茅rt mint mi

- Hogy vagy?
Lehet nem sz茅p a jelen helyzetben ilyet mondani, de szerintem r茅gen voltam ilyen kisimult, alapj谩raton el茅g introvert谩lt t铆pus vagyok. Igyekszem a k茅nyszer疟 bez谩rk贸z谩sban a j贸 dolgokat聽keresni szem茅lyes szinten: rengeteget olvasok, v茅gre rendezem a t枚bb ezer fot贸mat a v谩rosr贸l, szelekt谩lom a dolgaimat, 枚tletelek a cikkt茅m谩kon. A munka miatt volt, hogy a v谩rost kellett j谩rnom, elk茅peszt艖 茅rz茅s volt megtapasztalni, milyen az 眉res V谩ci utca vagy V谩rnegyed.

- Mi lesz az els艖 h谩rom dolog, amit csin谩lni fogsz a v谩rosban, amit m谩rcius 贸ta nem lehetett?
Ha kinyit b谩rmelyik uszoda vagy strand, addig ki nem j枚v枚k a medenc茅j茅b艖l am铆g temp贸zni tudok, az 煤sz谩s m谩r nagyon hi谩nyzik. Ha el茅g j贸 lesz az id艖, egy hajnalig tart贸 ki眉l艖s borozgat谩s vagy a m茅g turist谩kt贸l mentes bulinegyedben egy k枚r a bar谩taimmal is id艖szer疟 lesz. Valamint ha kinyit a k枚nyvt谩r, p谩r napra oda is bef茅szkelem magam, m谩r nagyon hi谩nyzik a hangulata, 茅s nagyon sok mindennek ut谩na akarok j谩rni.

- Mi az, amiben m谩s szemmel fogod n茅zni a vil谩got az elm煤lt id艖szak miatt?
Biztos, hogy jobban bele fogok gondolni abba, hogy milyen alternat铆v谩k 谩llnak a rendelkez茅s眉nkre a megszokott 茅letvitel 茅s szok谩sok helyett. Meg tudatosan t枚bb id艖t fogok t枚lteni a szeretteimmel, a hi谩ny fogalma is 煤j 茅rtelmet nyert az elm煤lt h贸napokban.

- Ha azt mondom:
- V铆ziv谩ros, te azt mondod:
Cseh Tam谩s. M谩tra boroz贸 a k眉lf枚ldi bar谩taimmal. V茅gtelen s茅t谩k, amikor mindig tal谩lok valami 煤jat, mostan谩ban legink谩bb a k茅s艖modern magyar 茅p铆t茅szet kincseire vad谩szok.

- K谩lvin t茅r, te azt mondod:
脡letem gy煤jt贸pontja, a harminc 茅vem alatt alig p谩r tucat nap volt, amikor nem fordultam meg itt. A k枚zelben van egy lak谩sunk, az egyetem, a k枚nyvt谩r, p谩r kedvenc helyem, az antikv谩riumok. Szerintem ez az a hely a v谩rosban, amelynek minden arc谩t ismerem 鈥 a ny谩ri hajnalokt贸l a kar谩csonyi 茅jjelekig.

Sz贸lj hozz谩

Az email c铆med nem jelenik meg az oldalon. A *-al jel枚lt mez艖k kit枚lt茅se k枚telez艖. *

Current day month ye@r *