95063100_10159600576009097_8954605550545403904_n

Hogy vagy Budapest? 鈥 Mit csin谩l a v谩ros茅rt rajong贸 ember, amikor nem haszn谩lhatja megszokott m贸dj谩n a v谩rost?聽Petruska聽Andr谩ssal jelentkez眉nk, aki klassz szobakoncerteket ad a kanap茅j谩r贸l online, 茅s 煤gy hi谩nyzik neki Budapest, mint nek眉nk.

- Hogy vagy?
Vegyes 茅rz茅seim vannak. A dedik谩lt csendet 茅s elvonul谩st alapvet艖en szeretem, 茅s azt gondolom, ink谩bb j贸 hat谩ssal lesz r谩m, hogy ilyen hossz煤 id艖 kimarad a koncertez茅sb艖l. Jobban tudok kapcsol贸dni magamhoz, ez谩ltal az 枚tletel茅s, a j枚v艖 tervez茅se is kisimultabb, m茅lyebbr艖l fakad贸. Mindezek mellett persze nagyon menn茅k a szabadba, 茅s hi谩nyoznak a szeretteim. Igyekszem elfogadni a helyzetet, 茅s el艖nyt kov谩csolni bel艖le.

- Szerinted mi fog v谩ltozni pozit铆v ir谩nyba Budapesten a j谩rv谩ny elm煤lt谩val?
脡n abban rem茅nykedem, hogy a lelk眉nkben fel茅rt茅kel艖dik az a sok apr贸s谩g, ami a mindennapokban term茅szetesnek hatott eg茅szen addig, ameddig a karant茅n el nem z谩rta el艖l眉nk ezeket a lehet艖s茅geket. Gondolok itt egy mindful m贸don 谩t茅lt s茅t谩ra, egy t茅ren, parton val贸 眉cs枚rg茅sre, vagy a kedvenc k谩v茅z贸nkban val贸 bar谩ti 枚sszefut谩sokra.

- 脡s ha a v谩rostervez茅ssel kapcsolatos d枚nt茅sekre gondolunk, mint a ker茅kp谩ros k枚zleked茅s lehet艖s茅geinek a kib艖v铆t茅se?
Ennek p茅ld谩ul szem茅lyesen is nagyon 枚r眉l枚k, 茅s azt gondolom, ez a d枚nt茅s remek眉l beleillik az 煤j v谩rosvezet茅s arculat谩ba. Nem 茅rtek a beruh谩z谩sokhoz, vagy a d枚nt茅sek mik茅ntj茅hez, 茅n azt szeretem, amikor 鈥渉aszn谩lni鈥 tudom a v谩rost. Amikor j贸 茅rz茅ssel s茅t谩lok v茅gig az utc谩kon, lehet艖s茅get biztos铆tanak a terek, korz贸k arra, hogy a legjelent茅ktelenebb kapualjat is teletehessem eml茅kekkel.

- Ha azt mondom:
- Batthy谩ny t茅r, te azt mondod:
鈥淢argit-h铆铆铆铆铆d鈥 脡s folytatom a meg谩ll贸kat dalolva, ahogyan a legend谩s Szeg茅ny Peti nagymam谩j谩ban 茅neklik!聽 :)

- 4-es 6-os, te azt mondod:
脺t艖茅r. Budapestnek is, nekem is. 脡vtizedeken 谩t铆vel艖 eml茅kek, t枚rt茅netek minden egyes meg谩ll贸b贸l. Nagy r茅sze pont ugyanolyan, mint a tied, vagy egy m谩sik v谩roslak贸茅, mert tipikus. 脡s 茅pp ett艖l sz茅p.

Sz贸lj hozz谩

Az email c铆med nem jelenik meg az oldalon. A *-al jel枚lt mez艖k kit枚lt茅se k枚telez艖. *

Current day month ye@r *